FAQ

Typiske spørgsmål til Stresscenteret.

Vi har samlet en række af de typiske spørgsmål, vi bliver stillet af interesserede deltagere, virksomheder og pårørende.

Hvornår starter det næste behandlingsophold?

Der starter typisk nye behandlingsophold en gang om måneden, men det kan variere. Se hvornår det næste ophold begynder her

Er der venteliste til Stresscenterets ophold?

Normalt er der ikke venteliste, men der kan opstå en situation, hvor vi er kommet så tæt på opstart, at alle pladser er fyldte. I det tilfælde kommer man på det næstkommende ophold.

Hvad koster et ophold på Stresscenteret?

Prisen starter fra ca. 10.280 kr, alt efter hvordan betalingen sammensættes. Nogle får opholdet betalt af arbejdsgiver, andre betaler selv. Læs mere om prisen her

Kan man få delt betalingen op?

Ja, Stresscenteret tilbyder en afdragsordning. Dette aftales individuelt, så tag kontakt, og vi finder en løsning i fællesskab.

Virker behandlingen på Stresscenteret?

Ja, det gør den. Opholdet har en dokumenteret effekt, og deltagerne vender typisk tilbage til jobbet og hverdagen efter opholdet, dog på deltid til at begynde med. Læs mere om vores metode her.

Hvilke slags mennesker søger behandling hos Stresscenteret?

Alle slags mennesker kommer hos os, da alle kan blive ramt af stress. Den typiske deltager er mellem 30-55 år, men vi har haft både yngre og ældre deltagere. Fordelingen mellem mænd og kvinder er nogenlunde lige.