OM STRESSCENTERET

Om stresscenteret

Stresscenteret er et privatdrevet behandlingstilbud for stressramte. Vores mål er at udvikle den mest effektive metode til behandling af stress. Vi arbejder derfor kontinuerligt på at forbedre vores ydelser og dokumentere effekten.

Initiativet

Initiativtagerne bag Stresscenteret er dr. med. Bo Netterstrøm og jurist Tine Pernille Brockhuus.

stresscenteret-stemning10
Bo Netterstrøm

Dr. med. Bo Netterstrøm er tidligere overlæge ved Hillerød og Bispebjerg Hospital, hvor han i sin tid forestod forskningsprojektet, der resulterede i COPESTRESS-metoden, der dokumenteret er den mest effektive stressbehandling med 66% succesrate målt på tilbagevenden til beskæftigelse på samme funktionsniveau som før sygemeldingen. Det skal ses i relation til en rate på 36% ved konventionel behandling.
På Stresscenteret tager dr. med.
Bo Netterstrøm COPESTRESS-metoden til det næste niveau med henblik på en endnu højere succesrate. Dr. med. Bo Netterstrøm er formand for Stresscenterets faglige råd.

Tine Pernille Brockhuus, jurist

Tine Pernille Brockhuus er uddannet jurist med en lang karriere i Danske Bank og nu admin. direktør i familievirksomheden V.M. Brockhuus, der gennem fire generation siden 1917 primært har beskæftiget sig med udvikling og administration af ejendomme hovedsageligt i Københavnsområdet.
Tine Pernille Brockhuus har selv en historik med en stressdiagnose og berøring med det danske sundhedssystems tilbud til patienter. Denne erfaring overbeviste hende om, at der var et presserende behov for større gennemsigtighed og evidensbaserede standarder for behandlingstilbud. Derfor kontaktede hun dr. med. Bo Netterstrøm med tilbuddet om at etablere landets største private behandlings- og forskningscenter med speciale i stress.

Teamet

Bo Netterstrøm

Bo Netterstrøm
Dr. med.

  • Overordnet faglig ansvarlig​
  • Står for lægesamtalerne under
   døgnopholdet
team-2

Bettina Damsbo
Læge og psykoterapeut

  • Står for den psykologiske behandling​
team-3

Nicoline Christophersen
Psykoterapeut

  • Står for den psykologiske behandling ​
Lars_Profilbillede

Lars Schmidt Larsen
Direktør

Klaus Mortensen, massør

Klaus Mortensen
Massør

Margit Thorbjørnsen Yoga lærer kopi

Margit Thorbjørnsen
Yoga lærer

team-5

Troels Rim Andersen
Yoga/Mindfulness lærer

Edith Elbaum, kok

Edith Elbaum
Kost

Typiske spørgsmål om Stresscenteret.